Spring navigation over
Indhold start

Abonnement på notifikationer om nyheder og forslag i proces

Læs om privatlivspolitik for tilmelding til abonnement på pressemeddelelser og notifikationer om nyheder samt notifikationer om ændring af status på enkeltforslag.

Formålene med og retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at udsende de ønskede pressemeddelelser og notifikationer on nyheder fra enklereregler.dk samt give dig information om, hvornår specifikke forslag fra virksomhedsforum ændrer status. Vi indsamler desuden oplysninger til en anonymiseret statistik over hvor mange brugere, der åbner deres mails.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler almindelige personoplysninger - som den e-mailadresse, du har indtastet.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Erhvervsstyrelsen benytter en databehandler, der efter instruks fra Erhvervsstyrelsen har adgang i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester til os.

Opbevaring af dine personoplysninger

Oplysningerne vil blive opbevaret, indtil du afmelder dit nyhedsabonnement, hvorefter de vil blive slettet.

Mht. notifikationer af ændring af status på enkeltforslag kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på at yde en god service, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Retten til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, konsekvensen heraf vil være at du ikke længere kan modtage notifikationer om nyheder fra enklereregler.dk via denne service

Ønsker du således at afmelde dit nyhedsabonnement, kan du framelde dig via linket nederst på tilmeldingssiden. Du vil derefter ikke modtage nyheder fra abonnementet.

Notifikationer om ændring af status på enkeltforslag løber indtil forslaget er færdigbehandlet.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.